AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

PorPAH_Bcn

AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

(del dimecres 11 al dimarts 17 de maig)

Si tens problemes hipotecaris, de lloguer o ocupació i no saps com solucionar-los, vine, t’ajudarem a trobar una solució i podràs unir-te al nostre moviment.
Aquesta setmana, el diumenge 15M sortim de nou al carrer per reapropiar-nos de les nostres vides, perque no estem disposades a doblegar-nos.

Com ja sabeu, milers de persones han pres la Plaça de la República a París i les places de tota França iniciant un nou cicle de mobilitzacions.  Més que mai els pobles hem de respondre, construïnt les nostres regles del joc i els nostres espais de ruptura, des d’abaix, com ja portem temps fent, en solidaritat les unes amb les altres.

Ara, totes les Nuit Debout i els Occupy del món ens conviden a aixecar-nos juntes, una gran festa a la qual no faltarem.

Perquè el nostre futur no és negociable i no admet retallades ni concertines.

DIMECRES 11
17:00 Grup d’Ajuda Mútua Espai obert i de confiança per a les persones que necessitin verbalitzar el seu malestar, les seves preocupacions, conflictes, etc. més enllà dels problemes d’habitatge. Aquest grup està dirigit per un activista i terapeuta.

DIJOUS 12
18:00 Comissió de IRPH. c.Leiva, 44

DIVENDRES 13
18:00 Assessorament col·lectiu Espai quinzenal per fer seguiment de les negociacions dels nostres casos.

DIUMENGE 15

17:oo MANIFESTACIÓ #GlobalDeBout Ens veiem al BBVA de plaça Catalunya  <M> L1-L3 Catalunya

DILLUNS 16
17:00 Atenció als estudiants
18:00 Assemblea d’ acollida i assessorament col·lectiu. Espai obert per a totes aquelles persones que tenen el seu primer contacte amb la PAH i per a aquelles que volen/han de seguir aprenent per resoldre dubtes sobre el seu propi cas per seguir lluitant.

DIMARTS 17
18:00 Assemblea d’ accions i coordinació

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: