El #BloclaBordeta és de totes!

PorPAH_Bcn

El #BloclaBordeta és de totes!

Fa més de 15 mesos que la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Barcelona va recuperar la funció social d’un bloc d’habitatges, el Bloc la Bordeta, al nostre barri de Sants.

El proper dimercres 1 de Juny la SAREB ens porta a judici per «usurpació».

L’edifici, en mans de la SAREB (el banc dolent), ni tan sols s’havia acabat d’habilitar i portava 8 anys buit. En el marc de la campanya de l’Obra Social PAH, l’edifici ha esdevingut la llar de 9 famílies mancades d’una alternativa habitacional adequada i que han refet el seu hàbitat en l’entorn del barri, trobant una anhelada estabilitat i tranquil·litat al barri de Sants; un barri que pateix un dèficit important d’habitatge assequible per a les nostres veïnes.

El passat 22 de febrer el Bloc la Bordeta va complir 1 any de la seva permanència al barri i en aquesta ocasió vam treure un comunicat en el que manifestàvem les nostres demandes i els arguments pels quals exigim que aquest bloc passi a formar part del parc públic d’habitatge de Barcelona.

Ara la PAH ha demanat l’ajuda de tots els col·lectius del barri i de Barcelona per aconseguir una resposta efectiva per part de les administracions públiques i de la SAREB.

Exigim que:

1. Es pari el judici ja que hi ha una negociació oberta.

2. L’edifici sigui cedit a l’administració i passi a formar part del parc d’habitatge públic en règim de lloguer social.

3. Que es respecti el desig majoritari dels seus actuals habitants de romandre a la seva llar i al seu barri.

Estem orgulloses de comptar no solament amb la força de la nostra família de PAHs de tot l’estat, sinó també amb el recolzament de molts col·lectius del nostre barri i de la nostra ciutat. Sabem que lluitant totes juntes, guanyarem.

Vídeo «El #BlocLaBordeta es de totes! 

 

[En Castellano]

El #BlocLaBordeta es de todas!

Hace más de 15 meses que la Plataforma de Afectados por la Hipoteca (PAH) de Barcelona recuperó la función social de un bloque de vivienda, el Bloc la Bordeta, a nuestro barrio de Sants.

El próximo miércoles 1 de Junio la SAREB nos lleva a juicio por «usurpación».

El edificio, en manos de la SAREB (el banco malo), ni siquiera se había acabado de habilitar y llevaba 8 años vacio. En el marco de la campanya de la Obra Social PAH, el edificio ha sido el hogar de 9 familias sin una alternativa habitacional adequada y que han rehecho su hábitat en el entorno del barrio, encontrando una anhelada estabilidad y tranquilidad en el barrio de Sants; un barrio que sufre un déficit importante de vivienda asequible para nuestras vecinas.

El pasado 22 de febrero el Bloc la Bordeta cumplió 1 año de su permanencia en el barrio y en esta ocasión sacamos un comunicado en el que manifestamos nuestras demandas y los argumentos por los cuales exigimos que este bloque pase a formar parte del parque público de vivienda de Barcelona.

Ahora la PAH ha pedido la ayuda de todos los colectivos del barrio y de Barcelona para conseguir una respuesta efectiva por parte de las administraciones públicas y de la SAREB.

Exigimos que:

1.Se pare el juicio ya que hay una negociación abierta.

2. El edificio sea cedido a la administración y pase a formar parte del parque de vivienda pública en regimen de alquiler social.

3. Que se respete el deseo mayoritario de sus actuales habitantes de quedarse en su hogar y en su barrio.

Estamos orgullosas de contar no solamente con la fuerza de nuestra familia de PAHs de todo el estado, sino que también con el apoyo de muchos colectivos de nuestro barrio y de nuestra ciudad. Sabemos que luchando todas juntas, ganaremos!

Vídeo «El #BlocLaBordeta es de totes! 

 

Sobre el autor

PAH_Bcn administrator

    A %d blogueros les gusta esto: