AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

PorPAH_Bcn

AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

(del dimecres 01 al dimarts 07 de juny)

Aquesta setmana ve plena d’accions molt importants!! Per una banda, dimecres tenim el judici al #BlocLaBordeta i us esperem a totes per donar el vostre suport, per una altra dissabte tenim la primera acció que marcarà el camí a seguir durant la campanya electoral. Estarà plena de sorpreses i festa no te la perdis!

Si tens problemes hipotecaris, de lloguer o ocupació i no saps com solucionar-los, vine, t’ajudarem a trobar una solució i podràs unir-te al nostre moviment. Aquesta setmana els companys d’APE també fan el seu assessorament col·lectiu per a les persones afectades de pobresa energètica

DIMECRES 01
9:00 JUDICI AL BLOC LA BORDETA. Totes a la Ciutat de la Justícia. Ens jutgen per lluitar pel nostre dret a un habitatge digne. Fa més de 15 mesos que 8 famílies viuen al ‪#‎BlocLaBordeta‬, l’edifici recuperat per l’Obra Social de la PAH i que pertany a la Sareb. Un edifici que portava més de 7 anys vuit i en desús. Desde aleshores és ple de vida i lluita. Exigim la cessió del Bloc al parc d’habitatge públic i el lloguer social per les famílies que hi viuen. Si ens toquen a una ens toquen a totes!
<M> L1 Santa Eulalia – Autobus H12 desde Plaza España.

índice

17:00 Grup d’Ajuda Mútua. Espai obert i de confiança per a les persones que necessitin verbalitzar el seu malestar, les seves preocupacions, conflictes, etc. més enllà dels problemes d’habitatge. Aquest grup està dirigit per un activista i terapeuta

17:00 a 19:00 APE (Aliança contra la Pobresa Energètica). Assessorament col·lectiu per a les persones afectades de pobresa energètica. Si et volen tallar la llum, el gas, l’aigua o tens problemes per pagar les factures, apropat i defensa els teus drets.
Local de PAH BARCELONA c/Obradors 6-8 “M” Línea 3 – Drassanes

índice

19:00 ASAMBLEA EXTRAORDINARIA! BBVA ha denunciat a 63 compahs per 2 ocupacions de l’any passat. La PAH com sempre, NO té por i anem a donar la cara tots units. Ens reunim amb l’advocada per estudiar estratègia col·lectiva.
Si has estat denunciat, NO faltis! Juntes guanyarem!

DIJOUS 02
18:00 Comissió de IRPH.

DIVENDRES 03
17:00 ASAMBLEA EXTRAORDINARIA OBRA SOCIAL

DISSABTE 04
11:00 ACCIÓ «TIÑETE DE VERDE». Ens veiem al Carrer Urgell 278, davant la seu del PP a Barcelona! <M> L5 Hospital Clínic

La #Llei24 és necessària i és urgent i la volem traslladar a la resta de l’estat. Comencem la nostra campanya en defensa el dret a l’habitatge! Amb #las5delaPAH i molt més!
SUMA’T al nostre esdeveniment de Facebook!!
índice

DILLUNS 06
17:00 Atenció als estudiants
18:00 Assemblea d’ acollida i assessorament col·lectiu. Espai obert per a totes aquelles persones que tenen el seu primer contacte amb la PAH i per a aquelles que volen/han de seguir aprenent per resoldre dubtes sobre el seu propi cas per seguir lluitant.

DIMARTS 07
18:00 Assemblea d’ accions i coordinació

Sobre el autor

PAH_Bcn administrator

    A %d blogueros les gusta esto: