AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

PorPAH_Bcn

AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

(del dimecres 08 al dimarts 14 de juny)

Si tens problemes hipotecaris, de lloguer o ocupació i no saps com solucionar-los, vine, t’ajudarem a trobar una solució i podràs unir-te al nostre moviment. Aquesta setmana els companys d’APE també fan el seu assessorament col·lectiu per a les persones afectades de pobresa energètica.

Després de l’èxit de #TiñeteDeVerde dissabte passat, aquesta setmana seguim treballant en noves i sorprenents accions per aconseguir  #Les5delaPAH al Congrés.

DIMECRES 08
10:00 ACCIÓ SORPRESA!!

17:00 Grup d’Ajuda Mútua. Espai obert i de confiança per a les persones que necessitin verbalitzar el seu malestar, les seves preocupacions, conflictes, etc. més enllà dels problemes d’habitatge. Aquest grup està dirigit per un activista i terapeuta

DIJOUS 09
18:00 Comissió de IRPH.

DIVENDRES 10
18:00 Assessorament col·lectiu Espai quinzenal per fer seguiment de les negociacions dels nostres casos.

DILLUNS 13
17:00 Atenció als estudiants
18:00 Assemblea d’ acollida i assessorament col·lectiu. Espai obert per a totes aquelles persones que tenen el seu primer contacte amb la PAH i per a aquelles que volen/han de seguir aprenent per resoldre dubtes sobre el seu propi cas per seguir lluitant.

DIMARTS 14
18:00 Assemblea d’ accions i coordinació

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: