AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

PorPAH_Bcn

AGENDA DE LA SETMANA DE PAH BARCELONA

SE(del dimecres 15 al dimarts 21 de juny)

Ja estem en plena campanya electoral i sortirem al carrer en defensa del Dret a l’habitatge per aconseguir que no hagi un Gobern sense les Las 5 de la PAH. Senyalitzarem a tots el partits que no las incloguin en els seus programes

Si tens problemes hipotecaris, de lloguer o ocupació i no saps com solucionar-los, vine, t’ajudarem a trobar una solució i podràs unir-te al nostre moviment. Aquesta setmana els companys d’APE també fan el seu assessorament col·lectiu per a les persones afectades de pobresa energètica

DIMECRES 15
17:00 Grup d’Ajuda Mútua. Espai obert i de confiança per a les persones que necessitin verbalitzar el seu malestar, les seves preocupacions, conflictes, etc. més enllà dels problemes d’habitatge. Aquest grup està dirigit per un activista i terapeuta.

19:00 TALLER DE TITULITZACIONS

17:00 a 19:00 APE (Aliança contra la Pobresa Energètica). Assessorament col·lectiu per a les persones afectades de pobresa energètica. Si et volen tallar la llum, el gas, l’aigua o tens problemes per pagar les factures, apropat i defensa els teus drets.
Local de PAH BARCELONA c/Obradors 6-8 “M” Línea 3 – Drassanes

índice

DIJOUS 16
10:00 ACCIÓ

18:00 ASSEMBLEA EXTRAORDINARIA OBRA SOCIAL

DILLUNS 20
17:00 Atenció als estudiants
18:00 Assemblea d’ acollida i assessorament col·lectiu. Espai obert per a totes aquelles persones que tenen el seu primer contacte amb la PAH i per a aquelles que volen/han de seguir aprenent per resoldre dubtes sobre el seu propi cas per seguir lluitant.

DIMARTS 21
18:00 Assemblea d’ accions i coordinació

Ck3cSMRXIAApMMn.jpg large

About the author

PAH_Bcn administrator

A %d blogueros les gusta esto: