Darrera Assemblea i 2º entrega ILP a l’Oficina Territorial del Cens

Darrera Assemblea i 2º entrega ILP a l’Oficina Territorial del Cens

Divendres 27 de juliol de 2012 realitzem la darrera assemblea de la temporada.  Tornem amb més força, si hi cap, a fer assembles tots els divendres a partir del divendres 7 de setembre .

Fem una crida per aquest divendres, 27 de juliol de 2012. Fem la 2ª entrega dels plecs signats a l’Oficina Territorial del Cens, esteu totes convidades a acompanyar-nos en l’entrega. Hem quedat a la FAVVB (c/ Obradors nº 6) a les 10h del matí per anar totes juntes a entregar-ho. Us convidem a totes aquelles que teniu samarreta a portar-la posada per ser més visibles. T’esperem!

A l’agost descansem una miqueta per agafar forces de cara al setembre, però no ens oblidem de la ILP. El nostre termini es el 31 d’Octubre, així doncs, us convidem a continuar amb la recollida de signatures a la ciutat, al vostre poble, a la platja….

 Ens veiem a les places i festes de la ciutat i els pobles recollint signatures!

——————————————————-

El viernes 27 de julio de 2012 realizamos la última asamblea de la temporada. Volvemos con más fuerza, si cabe, a las asambleas a partir del viernes 7 de septiembre.

Hacemos un llamamiento para este viernes, 27 de julio de 2012. Hacemos la 2ª entrega de pliegos a la Oficina Territorial del Censo, estáis todas invitadas a acompañarnos en la entrega. Hemos quedado en la FAVVB (c/ Obradors nº 6) a las 10h de la mañana para ir todas juntas a entregarlos. Os invitamos a que todas las que tengáis camisetas la llevéis puesta para hacernos más visibles. Os esperamos!

En agosto descansamos un poco para coger fuerzas de cara a septiembre, pero no nos olvidamos de la ILP. El plazo acaba el 31 de Octubre, así pues, os invitamos a continuar con la recogida de firmas en la ciudad, vuestro pueblo, la playa….

Nos vemos en las plazas de la ciudad y los pueblos recogiendo firmas!

Sobre el autor

PAH Barcelona administrator