Feliç revetlla amb les 5 de la PAH

PorPAH_Bcn

Feliç revetlla amb les 5 de la PAH

Donem la benvinguda al solstici d’estiu amb una tradició ancestral, les famílies es reuneixen i els carrers s’il·luminen amb fogueres perquè les seves flames espantin i allunyin als mals esperits que aguaiten en la nit.

La PAH fa mesos que estem de campanya amb la certesa que el 2016 serà l’any en què aconseguirem ficar les nostres exigències al Congrés. Portem més de set anys donant solucions reals per acabar amb l’emergència habitacional, solucions que no s’han portat a terme per la falta de voluntat política d’un Govern més preocupat a rescatar bancs que persones.
Per sort i gràcies a l’enorme labor i pressió exercida pels més de 220 nodes de la PAH per tot l’Estat, els temps estan canviant. El Dret a l’habitatge abanderat per les 5 de la PAH, està més present que mai i en primera línia del debat electoral.

Avui cremarem en la foguera tota la mala gestió del Govern, de la banca, de les energètiques, als responsables la bombolla immobiliària i l’estafa hipotecària, en un ritual mil·lenari per aconseguir tenyir de verd una nit màgica i que les 5 de la PAH, vetllin a partir d’aquest any perquè no hi hagi més desnonaments ni talls de subministraments, que totes les famílies tinguin accés a un habitatge digne.

Celebrem que estem molt a prop de conquistar el Dret a l’Habitatge
Per què hi ha vides en joc
Per què es pot
Per què la PAH va néixer per guanyar

Feliç Revetlla a totes!

HogueraSanJuan3

Damos la bienvenida al solsticio de verano con una tradición ancestral, las familias se reúnen y  las calles se iluminan con hogueras para que sus llamas asusten y alejen a los malos espíritus que acechan en la noche.

La PAH llevamos meses de campaña con la certeza de que el 2016 será el año en que lograremos meter nuestras exigencias en el Congreso. Llevamos más de siete dando soluciones reales para terminar con la emergencia habitacional, soluciones que no se han llevado acabo por la falta de voluntad política  de un Gobierno más preocupado en rescatar bancos que personas.

Por suerte y gracias a la enorme labor y presión ejercida por los más de 220 nodos de la PAH por todo el Estado, los tiempos están cambiando. El Derecho a la vivienda abanderado por las 5 de la PAH, está más presente que nunca y en primera línea del debate electoral.

Hoy quemaremos en la hoguera toda la mala gestión del Gobierno, de la banca, de las energéticas, a los responsables la burbuja inmobiliaria y la estafa hipotecaria, en un ritual milenario para lograr teñir de verde una noche mágica y que las 5 de la PAH, velen a partir de este año para que no haya más desahucios ni cortes de suministros, que todas las familias tengan acceso a una vivienda digna.

Celebremos que estamos muy cerca de conquistar el Derecho a la Vivienda

Por qué hay vidas en juego
Por qué Sí se puede
Por qué la PAH nació para ganar

¡Feliz Verbena a todas!

 

 

Sobre el autor

PAH_Bcn administrator

    A %d blogueros les gusta esto: