Assemblea d’accions i acompanyaments (especial BBVA-UNNIM, B.Pastor i B.Popular, Bankia i C.Penedès).

PorPAH_Bcn

Assemblea d’accions i acompanyaments (especial BBVA-UNNIM, B.Pastor i B.Popular, Bankia i C.Penedès).

Els dilluns a les 18h fem l’assemblea d’accions i acompanyaments a la PAH de Barcelona. Aquesta setmana tenim 3 convocatòries especials a banda de les accions i acompanyaments com fem habitualment. Son les següents:

1)      Les PAH’s de Catalunya hem creat un grup de treball d’afectades i afectats del BBVA-UNNIM. Les afectades de la PAH de BARCELONA que tingueu la vostra hipoteca amb BBVA-UNNIM heu de venir el dilluns 14 a les 18h al local de la PAH-BCN (c/ Enamorats 105) per començar a treballar junts. La idea és forçar a aquesta entitat a una negociació col·lectiva com hem fet amb Catalunya Caixa (CX), per a això és imprescindible que tinguem la fitxa de totes les afectades de PAH-BCN abans del divendres 19 de gener.

Esdeveniment a Facebook

2)      A l’assemblea de divendres un grup d’afectades de Banco Popular i Banco Pastor van proposar d’aprofitar l’assemblea de dilluns per ajuntar-se i començar a organitzar-se, així doncs esteu totes convidades a venir.

3)      També  va sorgir un altre grup de Bankia i C.Penedès que vol començar a organitzar-se en l’espai dels dilluns.

Així doncs, esteu totes convidades a venir avui, especialment BBVA-UNNIM, B.Pastor, B. Popular, C.Penedès i Bankia. Avui comencem a organitzar-nos per entitats.

No oblideu que els dilluns també serveixen per organitzar altres accions i acompanyaments a companyes i companys que ho sol·licitin.

Juntes Podem!!

Sobre el autor

PAH_Bcn administrator

    A %d blogueros les gusta esto: