Continuem amb la campanya internacional de la PAH contra Blackstone

PorPAH_Bcn

Continuem amb la campanya internacional de la PAH contra Blackstone

 

Nova mobilització internacional de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca contra els fons voltor: Blackstone. Davant el traspàs previst per al proper mes d’abril de les hipoteques tòxiques de Catalunya Caixa al fons d’inversió Blackstone, la PAH ha llançat una campanya de protestes davant de les seves seus amb el hastag #opBlackstoneEvicts. Aquest matí les #PAHsCat ens hem desplaçat a les oficines barcelonines al Prat de Llobregat, unes 200 persones d’arreu del territori hem deixat clar el nostre missatge: amb les nostres cases no s’especula, la PAH no ho permetrà!

Els voltors es creien invencibles en els seus despatxos de Manhattan, però hem els hem demostrat que la PAH és capaç de plantar-se a les portes de les seves despatxos. No només hem mobilitzat 40 PAHs de tot l’Estat per dirigir-se a les sucursals de CX i BBVA, sinó que s’ha aconseguit una nova articulació internacional sense precedents per assenyalar als voltors a la seva cova. Per a això, ha estat vital la col·laboració de la Marea Grana a NY i Londres, així com col·lectius com Take Back the Land i All Sould Church. També de col·lectius com els Iaioflautes que han aportat el seu esperit jove i combatiu en la convocatòria de Barcelona.

Des que Blackstone, Catalunya Caixa i BBVA, estan negociant la seva maniobra especulativa, s’ha produït un bloqueig dels casos que centenars de famílies negociaven amb CatalunyaCaixa. Processos que es van obrir ja l’any 2014 estant les famílies totalment desinformades de la futura venda de CatalunyaCaixa. Les vides que defensem estan per sobre de qualsevol maniobra especulativa. Plantarem cara a Blackstone fins que es cancel·li la venda de CatalunyaCaixa i doni solucions immediates a tots les afectades.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca hem demostrat que la lluita pel dret a l’habitatge també pot ser global. No pararem fins que Blackstone tregui les seves urpes de les nostres llars, i si Blackstone continua en la seva obstinació, més ciutats i països s’uniran contra els seus interessos depredadors.

Juntes Podem! #opBlackstoneEvicts

opblackstoneEvicts_collagecollage cedit per GeekIndignado

Sobre el autor

PAH_Bcn administrator

    A %d blogueros les gusta esto: