En aquesta pàgina pots trobar alguns consells bàsics i documents que poden ser útils en la negociació amb el banc o durant un procés d’execució hipotecària. Només has d’emplenar-los amb les teves dades personals.

Tingues en compte que si vols negociar amb una entitat financera és molt important que quedi constància de tot per escrit, i per tant, has de lliurar una còpia del document en qüestió a l’entitat i demanar que et segellin una altra per a tu.

Si tens documents que vulguis compartir amb els altres, perquè creus que a altres persones els poden ser útils, per favor envia’ls a lapahdebarcelona@gmail.com i els penjarem en aquesta secció. Es tracta de compartir recursos i ajudar-nos mútuament.

Pots consultar més documents de fiscalitat, clausulas abusives a la web estatal de la PAH

Tota la documentació i recursos que ofereix la Plataforma són totalment gratuïts.

Et recomanem que t’apropis a les assemblees i que consultis el llibre verd de la PAH on t’expliquem les fases de la execució hipotecaria i que fer en cada moment.

Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad