En aquesta pàgina podràs trobar:

1. Preguntes freqüents sobre:

  • A. Contracte de lloguer
  • B. Obres de millora i conservació de l’habitatge
  • C. Abusos de la propietat

 

2. Un apartat on es recullen tots els documents útils relacionats amb el lloguer

  • Documents útils sobre preguntes freqüents en la teva vida d’inquilina (A. B. i C.)
  • Documents útils relacionats amb el procés de desnonament de lloguer.

 

És a dir, trobaràs informació mitjançant preguntes freqüents sobre els contractes de lloguers, consells bàsics i documents que et poden ser útils en diferents moments en la teva vida d’inquilina. També trobaràs el llibre verd de la PAH que inclou informació sobre el procés del desnonament de lloguer i indicacions bàsiques d’actuació.

Tingues en compte que si vols negociar amb una entitat financera, gran tenidor (propietaris amb més de 17 pisos) o Administració és molt important que quedi constància de tot per escrit i, per tant, has de lliurar una còpia del document en qüestió a l’entitat i demanar que et segellin una altra per a tu.

Si tens documents que vulguis compartir amb els altres, perquè creus que a altres persones els hi poden ser útils, si us plau envia’ls a lapahdebarcelona@gmail.com i els penjarem en aquesta secció. Es tracta de compartir recursos i ajudar-nos mútuament.

Pots consultar més documents a la web estatal de la PAH.

Tota la documentació i recursos que ofereix la Plataforma són totalment gratuïts. Info

Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad