Continúa la ocupación del BBVA en Barcelona

PorPAH_Bcn

Continúa la ocupación del BBVA en Barcelona

Aquest matí realitzem el llançament d’un videoclip que senyalitza al BBVA com un banc que enganya, estafa i tira a la gent de la seva casa. Pràctiques criminals que la PAH combat amb alegria i originalitat: avui mateix hem acompanyat el llançament del videoclip amb l’ocupació d’una oficina del BBVA al centre de Barcelona, situada en el Passeig de Gràcia número 84.

Després de tot un dia de pressió, el BBVA s’ha posat en contacte amb la PAH
. De nou, el BBVA assegurava tenir voluntat de resoldre 8 casos de famílies afectades per les quals hem estat ocupant diàriament oficines del BBVA. Enfront de la seva declaració d’intencions, nosaltres hem exigit resultats. Els 8 casos dels quals parlem porten batallant per una solució desde fa més de tres anys. Les seves demandes són de mínims: dacions en pagament, lloguers socials, quitacions i la nul·litat del IPRH.

Fins que el BBVA es comprometi a donar solució als 8 casos, pensem continuar amb la nostra campanya de pressió. De moment, ens quedem avui en l’oficina de Barcelona sota un possible desallotjament per part dels Mossos d’Esquadra. Continuarem senyalitzant al BBVA fins a aconseguir solucions per a les famílies afectades.

Es Pot!

#PAHrap
#RíndeteBBVA

Continúa la ocupación del BBVA en Barcelona

Esta mañana realizamos el lanzamiento de un videoclip que señaliza al BBVA como un banco que engaña, estafa y echa a la gente de su casa.Prácticas criminales que la PAH combate con alegría y originalidad: hoy mismo hemos acompañado el lanzamiento del videoclip con la ocupación de una oficina del BBVA en el centro de Barcelona, situada en el Passeig de Gràcia número 84.

Tras todo un día de presión, el BBVA se ha puesto en contacto con la PAH. De nuevo, el BBVA aseguraba tener voluntad de resolver 8 casos de familias afectadas por las cuales hemos estado ocupando diariamente oficinas del BBVA. Frente a su declaración de intenciones, nosotras hemos exigido resultados. Los 8 casos de los que hablamos llevan batallando por una solución desee hace más de tres años. Sus demandas son de mínimos: daciones en pago, alquileres sociales, quitas y la nulidad del IPRH.

Hasta que el BBVA se comprometa a dar solución a los 8 casos, pensamos continuar con nuestra campaña de presión. Por el momento, nos quedamos hoy en la oficina de Barcelona bajo un posible desalojo por parte de los Mossos d’Esquadra. Continuaremos señalizando al BBVA hasta conseguir soluciones para las familias afectadas.

¡Sí Se Puede!

#PAHrap

#RíndeteBBVA

 

Sobre el autor

PAH_Bcn administrator

    A %d blogueros les gusta esto: