LA PAH CONTINUARÀ LES MOBILITZACIONS EN DEFENSA DE FAMÍLIES AFECTADES PEL BBVA

PorPAH_Bcn

LA PAH CONTINUARÀ LES MOBILITZACIONS EN DEFENSA DE FAMÍLIES AFECTADES PEL BBVA

Les PAHs Catalanes finalitzen l’ocupació de l’oficina del BBVA localitzada en la Gran Via dels Corts Catalans número 304 després d’aconseguir dació total a zero i lloguer social per a un dels nou casos que s’han posat sobre la taula. L’acció s’emmarca en una mobilització en defensa de nou famílies afectades per les polítiques depredadores del BBVA. Les nostres exigències són dacions en pagament, la nul·litat del IRPH i alliberament dels avals.

Diverses de les famílies han estat anys negociant amb BBVA sense que l’entitat oferís cap solució digna i real. Recordem que BBVA és de les entitats que més desnona, sent responsable de fins a un 15% dels desallotjaments en tot l’Estat. Enfront de les seves pràctiques criminals, la PAH Barcelona amb suport de plataformes de tota Catalunya mantindrà les mobilitzacions fins que la BBVA desbloquegi els vuit casos restants.

De moment, celebrem la victòria aconseguida i ens retirem de l’oficina ocupada tenint molt clar que arrencarem acords per a tots els casos.

Es Pot!
#BBVAbastaYA

***********

LA PAH CONTINÚARA LAS MOVILIZACIONES EN DEFENSA DE FAMILIAS AFECTADAS POR EL BBVA

Las PAHs Catalanas finalizan la ocupación de la oficina del BBVA localizada en la Gran Via de Les Corts Catalanes número 304 tras conseguir dación total a cero y alquiler social para uno de los nueve casos que se han puesto sobre la mesa. La acción se enmarca en una movilización en defensa de nueve familias afectadas por las políticas depredadoras del BBVA. Nuestras exigencias son daciones en pago, la nulidad del IRPH y liberación de los avales.

Varias de las familias han estado años negociando con BBVA sin que la entidad ofreciera ninguna solución digna y real. Recordamos que BBVA es de las entidades que más desahucia, siendo responsable de hasta un 15% de los desalojos en todo el Estado. Frente a sus prácticas criminales, la PAH Barcelona con apoyo de plataformas de toda Catalunya mantendrá las movilizaciones hasta que la BBVA desbloquee los ocho casos restantes.

De momento, celebramos la victoria conseguida y nos retiramos de la oficina ocupada teniendo muy claro que arrancaremos acuerdos para todos los casos.

¡Sí Se Puede!
#BBVAbastaYA

Sobre el autor

PAH_Bcn administrator

    A %d blogueros les gusta esto: