Ocupació indefinida de Banco Santander des d’ahir al matí

PorPAH_Bcn

Ocupació indefinida de Banco Santander des d’ahir al matí

Des d’ahir a les 10 del matí, les PAHs catalanes ocupen una oficina de Banc Santander a la Gran Via de l’Hospitalet (concretament, Carrer Nazaret, 2).

L’ocupació va començar a l’oficina de la financera UCI, propietat del Banco Santander i posteriorment es va desplaçar a l’oficina del Banco Santander. L’acció estava emmarcada dins d’una acció estatal amb què es van ocupar 30 oficines d’UCI a tot l’Estat.

La PAH anuncia la seva de continuar l’acció fins que les nostres demandes siguin escoltades i resoltes. Això ha estat una acció a nivell estatal on hi han participat vàries PAH’s UCI ja que aquesta financera, de la qual som afectats, pertany al Grup Banc Santander.
Les nostres demandes són:

  •  Tenir un interlocutor de UCI amb poder de decisió.
  •  Que es paralitzin tots els procediments judicials engegats fins ara.
  •  Dació en pagament, lloguer social a tot/a aquell/a que ho sol·liciti i condonació del deute total, sense quites ni deutes afegits.

L’oficina del Banco Santader continuarà ocupada fins que aconseguim les nostres demandes, de mínims. Ahir l’entitat va posar una denúncia i els Mossos d’Esquadra van identificar a les 20 persones que han passat la nit dins de l’oficina.

Convidem a tothom a passar a donar suport!

Sí Se Puede!

Sobre el autor

PAH_Bcn administrator

    A %d blogueros les gusta esto: