La Plataforma d’Afectades per la Hipoteca (PAH) portem des del 2009 lluitant per garantir el dret a l’habitatge desobeint lleis injustes: aconseguint dacions en pagament, aturant desnonament, recuperant habitatges per famílies sense alternativa habitacional, donant eines en l’assessorament col·lectiu de cada dilluns per defensar-nos i fent propostes de canvis legislatius en l’àmbit local, autonòmic i estatal.

La PAH en si és una escola, de moviment i d’apoderament, hem crescut tant i ens hem multiplicat arreu del territori tots aquests anys perquè hem compartit eines i coneixements entre més de 200 PAHs arreu del territori.

En aquesta pàgina podràs trobar informació, consells bàsics i documentació útil si ets una PAH o si vols formar-ne una en la teva localitat.

Tota documentació i recursos que ofereix la PAH són totalment gratuïts

 

  • Criterios básicos de funcionamiento de una PAH (clica sobre la imatge per descarregar el document)
   Criterisbasics
  • Criteris bàsics de funcionament d’una PAH (clica sobre la imatge per descarregar el document)
   Criterisbasics
 • El llibre Verd de la PAH en àrab. Aquí 

 

 • Protocol d’actuació de la PAH Barcelona davant un desnonament. Aquí

 

 • Material per a les assemblees en diferents idiomes descarrega d’aquí i d’aquí

 

 

 • Manual de dinamización de asambleas
Manual facilitación de Asambleas
Manual facilitación de Asambleas

 

 • Manual Obra Social de la PAH. Aquí

 

Documents per preparar una acció

Per a que les accions surtin bé i siguin efectives, requereixen una preparació. Aquí teniu uns protocols per preparar l’acció i millorar la comunicació d’aquesta acció.

 

 • Plantilla per explicar el teu cas a l’acció (castellà). Per accions individuals. Clica aquí per descarregar-te’l. En vermell trobaràs les indicacions de què és el que has de posar.

 

 • Protocol de mínims per preparar la comunicació d’una acció col·lectiva , pot servir de model per accions individuals(castellà). Clica aquí per descarregar-te’l

 

Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad