Resum de la setmana del 7 de novembre de 2022

Sortim al carrer i forcem el PSOE a rectificar una proposta criminalitzadora!

Aquí estem amb les notícies fresquetes de la setmana de PAH Barcelona!

El dilluns ens vam plantar, amb les PAHs catalanes, a la seu del PSC, per protestar contra l’intent del partit de modificar la Llei d’Enjudiciament Criminal amb l’objectiu d’expulsar en 48 hores les famílies que ocupen un habitatge. 

https://pahbarcelona.org/ca/accio-de-les-pah-catalanes-a-la-seu-del-psc-a-barcelona-en-protesta-per-la-mesura-de-fer-fora-a-les-families-que-ocupen-en-precari-en-48-hores/

Quan cridem ens escolten, i amb aquesta protesta hem aconseguit que el PSC s’avingui a negociar amb les PAHs catalanes aquesta mateixa setmana:

https://pahbarcelona.org/ca/la-pah-inicia-negociacions-perque-el-psc-rectifiqui-la-seva-proposta-de-modificar-la-lecrim-per-desallotjar-families-que-ocupen-en-48-hores/

A Ràdio Nikosia, hem parlat de fantasmes!! Sí, sí, dels fantasmes al voltant de l’ocupació que s’inventen els que volen especular amb l’habitatge. Ens escoltaràs a partir d’1:26:00:

Els fantasmes

Hem aturat el desnonament de l’Achoura i hem aconseguit la suspensió dels desnonaments de la Laura, la Rosa María i l’Abdelghani. Sí que es pot! 

Ei!!! Anunciem campanya! La inacció dels serveis socials de l’Ajuntament de l’Hospitalet és una vergonya i després d’una reunió indignant amb el tinent d’alcalde Jesús Husillos, llancem, amb el Sindicat de Llogateres i l’APE, una campanya per forçar un canvi en la insostenible situació d’emergència social al municipi.

https://pahbarcelona.org/ca/entitats-socials-denuncien-la-inaccio-dels-serveis-socials-de-lajuntament-de-lhospitalet-davant-lemergencia-residencial-i-la-pobresa-energetica/

Estigues atenta que et necessitem!!

Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad