Acció per exigir solucions al BBVA per a famílies a les quals estan ignorant

PerPAH_Bcn

Acció per exigir solucions al BBVA per a famílies a les quals estan ignorant

Avui 1 de febrer ocupem l’oficina de BBVA per exigir solucions dignes als casos de famílies que fa molt temps lluiten per aconseguir-les. Volem denunciar que les pràctiques del BBVA són cada vegada més perverses, ja no solament menystenen a les famílies assetjant-les per telèfon perquè paguin o negant-se a negociar una segona oportunitat, sinó que ara les maregen i es lleven de damunt als seus clients dient que no els coneixen i que la seva hipoteca és d’una altra entitat. Enfront d’aquest joc pervers i criminal, la PAH Barcelona diem prou, exigim una interlocució directa amb els responsables i negociar els casos que presentem avui.

Volem dació en pagament retroactiva, per a totes les famílies en fase d’execució hipotecaria i futura pèrdua d’habitatge, evitant augmentar la llista dels 173 desnonaments diaris en tot l’Estat.

Volem lloguer social assequible sobre la base dels ingressos de la unitat familiar, que garanteixi el dret a l’habitatge a les famílies en exclusió residencial. Seguirà havent-hi vides en joc mentre se segueixin vulnerant Drets Humans bàsics. Sabem que la llei hipotecària espanyola és il·legal i criminal, tan criminal com l’actitud de la banca, que nega a la gent una llar, però que no té objeccions a invertir milers de milions en la indústria armamentística. Un sector liderat pel Banc Santander i el BBVA, les entitats que més desnonaments i més beneficis en paradisos fiscals acumulen.

El BBVA ha de complir amb la seva responsabilitat, oferint lloguer a totes les persones desnonades, sigui per la via hipotecària o per haver recuperat un de tants pisos buits en mans de l’entitat, com a única solució a la falta de solucions que les destini a viure al carrer.

Volem quites per a aquelles afectades que amb elles puguin evitar la pèrdua de la seva llar.

Volem que s’utilitzin els pisos buits arrabassats a la ciutadania amb enganys, per ampliar el parc públic d’habitatge i donar solució a l’emergència habitacional, provocada per la banca i la falta de polítiques d’habitatge valentes, per què l’Estat defensi els drets de les famílies per damunt dels interessos financers.

Part d’aquestes solucions estan recollides en la #LeyViviendaPAH.

#BBVAresponde

Quant a l'autor

PAH_Bcn administrator

Deixeu una resposta

%d bloggers like this: