moratòria hipotecària

Documents útils per a acollir-te a la moratòria hipotecària

Si has sofert una execució hipotecària i segueixes en el teu habitatge, no et poden desnonar!

Gràcies a la pressió exercida des de la PAH, la moratòria hipotecària (Llei 1/2013) ha estat prorrogada fins al 14 de maig de 2028. Això hauria de garantir quatre anys de tranquil·litat a aquelles persones acollides a ella i a les quals es puguin acollir a partir d’ara o sol·licitar una renovació.

T’oferim dos documents jurídics per a defensar els teus drets davant els abusos de la banca:

Model per a sol·licitar la moratòria hipotecària per primera vegada

Model escrit per a sol·licitar la suspensió del llançament per acollir-se a la llei 1/2013

A través de la llei 1/2013 el govern va ampliar la moratòria de desnonaments decretada per a alguns casos pel RDL 27/2012. Amb aquest escrit les persones a qui ja se’ls hagi subhastat l’habitatge i compleixin amb els requisits econòmics i socials per a acollir-se a la moratòria sol·liciten acollir-se a ella, amb la conseqüència de la suspensió de desnonament fins al 14 de maig de 2028.

L’escrit pot presentar-se en qualsevol moment després de la subhasta i abans del desnonament.

Model per a sol·licitar la renovació de la moratòria hipotecària

Document adaptable a cada afectada que ja es trobi en Moratòria Hipotecària per a sol·licitar al jutjat corresponent la seva renovació.

Desplaça cap amunt
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad